Monday, October 14, 2013

Tabletă Allview Alldro 3 Speed Duo HD, albă

Tabletă Allview Alldro 3 Speed Duo HD, albă

Descriere

Daca îti doresti o tableta PC pentru activitatea business dar si pentru momentele de relaxare, Alldro 3 Speed DUO HD este alegerea potrivita. Rezolutia de 1024 x 768 px precum si modul de portionare al ecranului, 4:3, întregesc experienta utilizatorului. Cu un sistem de operare apreciat, Android 4.1 Jelly Bean si un procesor puternic Dual Core, Cortex A9 de 1,5 GHz, tableta asigura fluiditatea necesara persoanelor active. În plus functia Bluetooth si portul mini HDMI vor facilita activitatea oamenilor de afaceri prin conectarea tabletei la diferite dispozitive utilizate în mediul profesional imprimante, tastaturi, TV.


Functia Bluetooth cu care este echipata tableta Alldro 3 Speed Duo HD, permite conectarea cu diverse dispozitive, în functie de necesitati. Conexiunea cea mai utilizata din lume, se afla la dispozitia ta, pentru ca tu sa poti asculta melodiile preferate prin boxele cu Bluetooth S-Bass sau S-Tube. Daca alegi sa utilizezi tableta în scop de afaceri atunci cu siguranta aceasta functie va fi extrem de folositoare pentru conectarea cu o tastatura ori o multifunctionala prin care sa poti printa oricând documentele de care ai nevoie.



Procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz, ofera o viteza îmbunatatita de procesare a informatiilor. Drept urmare, timpul de raspuns scade semnificativ, pentru o experienta media deosebita a utilizatorului. Indiferent daca deschizi una sau mai multe aplicatii, viteza de rulare a acestora este constanta, astfel încât poti sa vizualizezi imagini sau videoclipuri si sa navighezi pe internet, în acelasi timp. Procesorul a fost conceput în primul rând pentru a face fata cu brio rularii de continut video si audio online, jocurilor 3D si altor aplicatii online, care reprezinta elementul cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor.


Pachetul include


    Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo HD, alba
    Cablu de date
    Bloc de alimentare de la retea
    Manual de utilizare

Date tehnice




Procesor:    Cortex A9 - 1.5 GHz Dual Core
Tip procesor:    Dual Core
Display multitouch:    da
WiFi:    802.11 b/g/n
Rezolutie display:    1024 x 768 pixeli
Tip display:    HD LCD
Sistem de operare:    Android 4.1 Jelly Bean
Autonomie (max.):    5 h, standby 400 h
Slot card de memorie:    micro-SD (max. 32 GB)
Memorie flash:    16 GB
Display (cm):    24,63 cm
Display (inch):    9,7”
Memorie RAM:    1 GB DDR3
Memorie externa:    pâna la 32 GB
Format display:    4:3
WLAN:    da
Camera frontala:    2 Mpx
Camera secundara:    3 Mpx
Acumulator:    Lithium-Ion Polymer 5900 mAh
Culoare:    alb
Dimensiuni:    (L x l x Î) 187,5 x 242,6 x 9,8 mm
Greutate:    572 g

                                                        799,00 RON



No comments:

Post a Comment