Monday, October 14, 2013

Tabletă Allview Viva Q8, neagră

Tabletă Allview Viva Q8, neagră

Descriere

 Tableta Viva Q8 te va cuceri înca de la început. Cu un design super-slim si atragator, ea îmbina toate functiile importante pe care le cauti la o tableta – procesor Quad Core de 1 GHz, ecran IPS LCD de 7,9”, camera foto de 5 Mpx Autofocus, conexiune wireless si cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Cu alte cuvinte, vei avea parte de o experienta placuta, o performanta exceptionala, imagini clare în culori vii, posibilitatea de a captura momentele unice din viata ta si usurinta în utilizare. Toate acestea sunt motivele pentru care te vei îndragosti de ea de la prima vedere.
Procesorul Quad Core de 1 GHz sustinut de memoria RAM de 1 GB si solutia grafica PowerVR SGX 544 MP2 cu 8 nuclee îti ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor si o performanta grafica uimitoare. Cele mai complexe jocuri 3D si aplicatii ruleaza cursiv si rapid. Iar cu o memorie interna de 8 GB (extensibila pâna la 32 GB prin card MicroSD) ai spatiul necesar pentru a stoca imaginile, filmele si muzica preferata.
Camera foto OV5647 de 5 megapixeli este totdeauna pregatita pentru a imortaliza momentele speciale din viata ta, iar senzorul de imagine ofera claritatea la care te astepti de la o camera foto performanta. Functia de focalizare automata te ajuta sa capturezi fotografii reusite, iar datorita functiei de detectare faciala nici un zambet nu va trece neobservat. În plus, înregistrarea video se realizeaza în format Full HD 1920 x 1080 la 30 fps.
Cu Viva Q8, se deschide în fata ta o lume întreaga de aplica?ii ?i jocuri - prin magazinul preinstalat ai acces la sute de mii. Descopera cum ele îti pot schimba viata, de la planificarea vacantelor pâna la productivitatea la serviciu - Viva Q8 îti ofera aplicatiile de care ai nevoie. În plus, ai o multime de alte functii folositoare preinstalate, ca player-ul 4K ce-ti ofera previzualizare video si Floating window, Antivirusul Bitdefender sau Office Viewer.





Pachetul include


    Tableta Allview Viva Q8, neagra
    Încarcator
    Cablu de date
    Cablu OTG
    Manual de utilizare

Date tehnice

Procesor:    Cortex A7 - 1 GHz Quad Core
Tip procesor:    Quad Core
Display multitouch:    da
WiFi:    802.11 b/g/n
Rezolutie display:    1024 x 768 pixeli
Tip display:    IPS LCD
Sistem de operare:    Android 4.2 Jelly Bean
Autonomie (max.):    4 h, standby 130 h
Slot card de memorie:    micro-SD (max. 32 GB)
Memorie flash:    8 GB
Display (cm):    20,06 cm
Display (inch):    7,9”
Memorie RAM:    1 GB DDR3
Memorie externa:    pâna la 32 GB
Format display:    4:3
WLAN:    da
Camera frontala:    0,3 Mpx
Camera principala:    5.0 Mpx
Video:    înregistrare video FullHD 1920 x 1080 @ 30 fps
Acumulator:    Lithium-Ion Polymer 4000 mAh
Culoare:    negru
Dimensiuni:    (L x l x Î) 200 x 139 x 7,5 mm
Greutate:    357 g




                                                       799,00  RON



No comments:

Post a Comment