Monday, October 14, 2013

Tabletă Allview Viva Q7, neagră

Tabletă Allview Viva Q7, neagră

Descriere

La fel ca sora ei mai mare, Viva Q7 te va impresiona din toate punctele de vedere. Functiile fundamentale pe care le cauti într-o tableta se îmbina armonios într-un design compact si super slim - viteza remarcabila, display luminos în culori vii, jocuri cu o grafica uimitoare si functii utile datorate celui mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.2.2.
Viva Q7 nu face niciun compromis când vine vorba de puterea de procesare. Dispunând de un procesor Quad Core ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz, face fata cu usurinta tuturor nevoilor tale de browsing si multitasking. Datorita procesorului grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee, vei putea rula cu usurinta jocuri 3D sau fisiere multimedia. Memoria RAM de 1 GB îti ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor, iar memoria flash de 8 GB (extensibila pâna la 32 prin card microSD) îti asigura spatiul de stocare necesar.
Viva Q7 te va încânta zi de zi cu formele elegante si designul ultra slim. Display-uleste unul dintre cele mai subtiri de tip IPS, iar distanta mica dintre acesta si touchscreen a condus la obtinerea unui design ultra slim de doar 7,5 mm grosime. Capacul elegant de spate din aluminiu în care este încastrata bateria si structura metalica de rigidizare au contribuit si ele la reducerea dimensiunilor. Astfel, e mai usor de manevrat, iar fiecare utilizare devine o experienta mai placuta.




Cu o dimensiune de 7”, ecranul IPS LCD ofera tabletei mobilitate si o greutate scazuta, de doar 282 de grame. Rezolutia înalta de 1024 x 600 pixeli îti ofera imagini de o claritate deosebita. În plus, decodarea video se face la o rezolutie 4K (3840 x 2160p) pentru ca tu sa te poti bucura de toate detaliile din filmele si videoclipurile preferate. Functia Intelligent Backlight regleaza automat lumina de fundal ceea ce înseamna un consum de energie redus, iar cu ajutorul functiei Smart Color poti vizualiza filme si fotografii cu o calitate a imaginii deosebita si te vei putea bucura de grafica uimitoare a celor mai noi jocuri.
Viva Q7 ruleaza cel mai nou sistem de operare - Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, te vei bucura de o experienta mai fluida si mai rapida, timpi mai scazuti de reactie si o tranzitie prompta între ecrane. Performanta crescuta este rezultatul optimizarii celor 4 nuclee ale procesorului care ruleaza la capacitatea ideala. Cu ajutorul functiei Fast Boot, tableta porneste într-un timp record de numai 5 secunde, iar cu functia Quick Menu poti accesa rapid meniul de setari. Astfel, fiecare interactiune cu tableta va fi o placere.



Pachetul include


                 Tableta
                Încarcator
                Cablu de date
                Cablu OTG
                Manual de utilizare

Date tehnice  

Procesor:    Cortex A7 - 1GHz Quad Core
Tip procesor:    Quad Core
Display multitouch:    da
WiFi:    802.11 b/g/n
Rezolutie display:    1024 x 600 pixeli
Tip display:    IPS LCD
Sistem de operare:    Android 4.2 Jelly Bean
Autonomie (max.):    4 h, standby 100 h
Slot card de memorie:    micro-SD (max. 32 GB)
Memorie flash:    8 GB
Display (cm):    17,78 cm
Display (inch):    7”
Memorie RAM:    1 GB DDR3
Memorie externa:    pâna la 32 GB
Format display:    16:9
WLAN:    da
Camera frontala:    0,3 Mpx
Acumulator:    Lithium-Ion Polymer 3000 mAh
Culoare:    negru
Dimensiuni:    (L x l x Î) 122 x 192,5 x 7,5 mm
Greutate:    288 g

                                                            599,00 RON


No comments:

Post a Comment