Monday, October 14, 2013

Tabletă PC Archos Arnova 10d G3 25,65 cm (10,1”)

Tabletă PC Archos Arnova 10d G3 25,65 cm (10,1”)



Sistemul de operare este actualizat la intervale regulate de timp. Recomandam folosirea ultimelor actualizari. Ultima versiune firmware poate fi descarcata gratuit accesând pagina produsului de pe site-ul nostru.

Caracteristici principale:


Display: capacitiv multitouch 5 puncte 25,65 cm (10,1”) cu suprafata de sticla
    Rezolutie: 1024 x 600 pixeli, format video 16:9
    Procesor 1,2 GHz ARM CORTEX A9 cu memorie 1024 MB RAM
    Memorie interna 4 GB + slot micro-SDHC pentru extinderea memoriei pâna la 32 GB
    Iesire mini-HDMI pentru redare video full HD max. 1080p pe monitor sau TV
    micro-USB 2.0, WLAN 802.11 b/g/n max. 150 Mbps si conexiune USB 2.0 pentru de ex. stick USB    sau tastatura/mouse USB
    3G/UMTS prin stick-surf USB optional conectabil direct la portul USB 2.0
    Sistem de operare: Android™ 4.0 („Ice Cream Sandwich”)


Descriere


Android 4.0 „Ice Cream Sandwich”, procesor 1,2 GHz, 1 GB RAM, redare HD multimedia (1080p) si mii de aplicatii disponibile prin AppsLib - iata câteva din caracteristicile noii tablete ARNOVA 10d G3. Tableta este echipata cu display multitouch 10” 5 puncte si multe alte functii, fiind un model ce îmbina performanta cu pretul bun. În timp ce verificati e-mailul, puteti vedea filme HD, trimite fotografii la prieteni sau naviga pe internet - totul este posibil cu ARNOVA 10d G3.


Atuuri ale ARNOVA 10d G3:

Perfect pentru sistem de operare Android: display mare 10,1”, ideal pentru video, foto, jocuri cu familia si prietenii.

Aplicatii Android:

În App-Store aveti la dispozitie mii de aplicatii precum: player HD, e-mail, web-browsing, mesaje, jocuri, e-books, prognoza meteo, etc.

Cea mai noua tehnologie:

Hardware rapid si puternic: procesor 1,2 GHz, 1 GB RAM, display multitouch capacitiv 5 puncte, camera frontala, slot mini-HDMI, port USB, port mini-USB, etc.
Android 4.0 „Ice Cream Sandwich” pentru navigare pe internet, multitasking, camera optimizata, etc.
Display multitouch 25,65 cm (10,1”) stralucitor, cu suprafata de sticla, pentru 5 degete.
Efect cinema datorita formatului 16:9 al displayului si rezolutiei de 1024 x 600 dpi, plus redare full HD 1080p prin iesirea mini-HDMI pe TV sau monitor.
Port USB 2.0 pentru conectarea simpla a stickurilor 3G/UMTS, mouse si tastatura.

Design:

ARNOVA 10d G3 are un display 10,1 inch (25,65 cm). Desi displayul este mare, tableta cântareste doar 600 g si are o grosime de 10 mm.

Android™ 4.0 „Ice Cream Sandwich”:

ARNOVA 10d G3 foloseste sistemul de operare mobil al Google. Android 4.0 are o interfata prietenoasa, este potrivit pentru internet si aplicatii si suporta Flash Player 11.

Multitasking:

Android 4.0 „Ice Cream Sandwich” simplifica multitasking-ul, de ex. trecerea de la o aplicatie la alta prin atingerea ecranului cu degetul. Procesorul puternic în combinatie cu Android 4.0 poate administra usor zeci de pagini web sau video-uri flash.

Ajustare individuala:

Android permite multe setari în functie de preferintele individuale: de la fundalul ecranului, pâna la directoare speciale pentru aplicatii preferate sau widgets pentru informatii des utilizate.

Acces la mii de aplicatii:

ARNOVA 10d G3 vine cu multe aplicatii gata instalate. AppsLib Portal ofera o multime de programe Android: stiri, jocuri, rezultate sportive, retele sociale, etc. Multe aplicatii au fost testate pe ARNOVA.

Tableta pe post de consola de jocuri 3D:

Procesorul 1,2 GHz ARM A9 asigura viteza jocurilor, iar datorita tehnologiei Open GL 2.0 tableta poate rula chiar si jocuri 3D. Portalul AppsLib include sute de jocuri ce va stau la dispozitie pentru descarcare.

Ideala pentru lucru:

Prin Wi-Fi tableta ofera acces la internet si e-mail. Conturile e-mail pot fi configurate individual pentru ca utilizatorii sa acceseze rapid casuta lor de mail.
Numeroasele programe pentru documente Office care pot fi descarcate de pe AppsLib fac din ARNOVA 10d G3 un birou mobil. Datele pot fi transferate simplu si rapid prin slotul pentru carduri micro-SD si interfata USB.

Perfecta pentru internet:


Interfata Wi-Fi permite navigatia pe internet. Datorita displayului de 1024 x 600 pixeli nu mai este nevoie de zoom, majoritatea paginilor web fiind afisate complet. Deoarece tableta suporta Flash Player 11 pot fi vizualizate filme si jocuri în format Flash. Aplicatiile pentru social networking si video chat, dar si camera web integrata permit comunicarea cu prietenii si familia.


Video full HD:

Procesorul 1 GHz permite redarea de filme full HD cu pâna la 1080p, chiar si cele cu codare H264. Formatele uzuale pentru video, foto sau audio sunt suportate de tableta si de aceea nu este necesara convertirea datelor. Când conectati tableta la PC datele pot fi transferate prin drag&drop. Cu ajutorul managerului de fisiere preinstalat datele pot fi transferate usor de pe un dispozitiv USB - tableta recunoaste imediat datele si le stocheaza în biblioteca media. La redarea fisierelor multimedia puteti folosi castile sau difuzorul integrat.

Muzica si foto:

Cine îsi poate închipui o tableta fara o aplicatie excelenta pentru muzica? ARNOVA 10d G3 recunoaste majoritatea formatelor si codecurilor, administreaza meta-datele colectiei de muzica si afiseaza coperta albumelor. Muzica poate fi redata în fundal în timp ce Android ruleaza alte aplicatii. Aplicatii pentru download muzica si streaming audio. Fotografiile arata si ele bine pe displayul cu rata mare de contrast al tabletei.



Pachetul include


    Archos Arnova 10d G3 Internet Tablet 25,65 cm (10,1”)
    Cablu USB
    Adaptor alimentare

Date tehnice

Slot micro-SDHC:           max. 32 GB
Suporta tehnologia           Open GL 2.0:    pentru jocuri 3D
Caracteristici display:       stralucitor
Greutate:                         cca. 600 g
Display (cm):                   25,65 cm
Culoare:                          argintiu/negru
Timp de functionare (max.):    36 h
Domenii de utilizare:        design, lifestyle, internet, e-mail, social networking, multimedia/blu-ray, jocuri
Display multitouch:          da
Memorie de lucru:           1024 MB
Sistem de operare:          Android™ 4.0
Interfata:                        1x USB 2.0, casti/Line-Out, mini-USB, 1x mini-HDMI
Procesor:                       1,2 GHz ARM CORTEX A9
Modul 3G/UMTS:          da (optional)
Rata de transfer WLAN:    150 Mbps
Mediu stocare:                4 GB intern
Dimensiuni:    (l x Î x A)  27,2 x 16,4 x 1 cm
WLAN:                          da

                                                        869,00 RON





No comments:

Post a Comment